Datum

dec 08 2023
Expired!

Tijd

All Day

Winterfestijn Hattem vrijdag 8 december

Winterse gezelligheid, live muziek, straattheater en lekkernijen.  Vrijdag 8 december wordt een gezellige middag en avond om je op te verheugen. Struin tijdens Winterfestijn Hattem gezellig door de stad en over de kerstmarkt, geniet van muziek en kom sfeervol shoppen.

Handgemaakte specialiteiten

Bijzondere winterse specialiteiten ontdek je op de markt rondom de Andreas Kerk. Hier zie je kramen met allerlei zelfgemaakte producten. Zoals o.a. glas in lood hangers, jam, chutney, keramiek, vogeltaarten, uit hout gemaakte producten, ecologische kaarsen, gehaakte accessoires, brocante, groen- en kerstdecoratie.

Frozen magie

Anna en Elsa komen samen naar Winterfestijn Hattem om er een magisch feest vol verhalen, liedjes en dansen van te maken. Ze vertellen je verhalen en leren je over dat liefde een bevroren hart kan laten smelten en dat brengen ze graag over op prinsjes en prinsesjes die Winterfestijn Hattem bezoeken.

Sfeervol entertainment

Kom helemaal in de stemming voor de feestdagen. Optredens van zanggroepen en koren brengen je helemaal in de mood van nostalgische tijden. Verschillende muziekensembles vrolijken je op met hun kerstrepertoire en sfeervolle nummers. Een stralende chique verschijning op stelten neemt je met haar Verhalen Lantaarn mee naar tijden van weleer.

Lekkernijen

Dit jaar zijn er veel foodtrucks zodat je tijdens het shoppen heerlijk kan smullen van allerlei lekkere producten die vers worden gemaakt. Van warme dranken zoals cappucino, sweet caramel en chocomelk met wat zoets tot curry- & braadworst, droge worsten, nacho’s, pizza en verse friet. Ook kun je genieten van oliebollen, stroopwafels, kniepertjes, koop je speciaal biertjes voor thuis. Je kunt ook een broodje bakken bij een vuurtje, hoe gezellig gaat dat zijn.

The event is finished.

Back to top button