Stock © RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Locatie

Theater de Spiegel
Spinhuisplein 14, 8011 ZZ Zwolle

Datum

apr 25 2022
Expired!

Tijd

09:00 - 13:00

Vitaal en Veilig Thuis Dag

Zwolle – Op maandag 25 april organiseert WIJZ Welzijn in samenwerking met gemeente Zwolle een Vitaal & Veilig Thuis Dag. Een gratis evenement met een fantastisch programma voor Zwolse senioren van 70 jaar en ouder. Wij nodigen u van harte uit om u te laten informeren, inspireren en adviseren als het gaat over zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.

Presentaties, workshops en informatiemarkt

Tijdens het evenement kunt u genieten van een interessante lezing van neuropsycholoog Erik Scherder. Het museum in de maak ANNO, Peter Vader en de politie hebben samen een unieke voorstelling voorbereid voor deze dag. Naast de presentaties worden er workshops & demonstraties gegeven en is er een informatiemarkt waar de samenwerkingspartners van Vitaal & Veilig Thuis te vinden zijn.

Bezoekers krijgen antwoord op vragen als: Hoe wordt een babbeltruc herkend? Is het huis goed beveiligd? Wanneer is het lijf fit genoeg? Hoe om te gaan met financiële vraagstukken? Daarnaast worden er handige tips en uitleg gegeven over diverse onderwerpen zoals valpreventie, gezondheid en mobiliteit.

Er zijn nog gratis tickets verkrijgbaar!
Tickets zijn verkrijgbaar via www.zwolsetheaters.nl én telefonisch via de ticketlijn van WijZ (tijdens kantooruren dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april), tel. 038-8515792. De tickets zijn gratis te reserveren.

The event is finished.

Back to top button