Foto: Velt

Datum

feb 17 2024
Expired!

Tuinzadenmarkt

Op zaterdag 17 februari houdt VELT afdeling Zwolle e.o. voor het 8-ste jaar de Tuinzadenmarkt bij De Kas van Kaat, Kuyerhuislaan 8 d in Zwolle

Een gezellige tuinmarkt met bekende en niet-alledaagse sterke gewassen, groenten- en bloemenzaden, eetbare vaste planten, sneeuwklokjes in tientallen variaties, heel veel bonenrassen, pootaardappelen uit de grootste collectie van Nederland, zomerbloeiende bollen en knollen, fruitstruiken, kruidenproducten, bijzondere tuinboeken, botanische prenten, lekkere oogstproducten, gevlochten manden en meer verrassingen uit en voor de tuin.

Een achttiental kleinschalige en biologische zaadtelers/ kwekers staan er met een gevarieerd aanbod van eigen specialiteiten.

Het bevorderen en behouden van diversiteit in land- en tuinbouw en ook in je moestuin is actueel en nodig in deze tijd waarin het zaadgoed merendeels in handen is van een klein aantal grote multinationals. Diversiteit in plaats van patenten; ook in je eigen tuin.

De markt is open van 10.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis maar vergeet niet contant geld mee te nemen want pinnen kan niet bij alle stands.

Voor meer info over VELT kijk op www.velt.nu of bel met Haiko van der Velde 0612525497

The event is finished.

Back to top button