Ik ben oke

Datum

dec 06 2022
Expired!

Tijd

19:00 - 20:30

Try Out ‘Ik ben oké’ met debat

Jong theatermaker Yael Korse speelt haar productie ‘Ik ben oké’ voor het eerst bij Stadkamer op dinsdagavond 6 december. ‘Ik ben oké’ is een solovoorstelling over seksueel geweld om taboes te doorbreken: veel vrouwen houden het voor zich en kunnen er niet over praten. We moeten dit gesprek wel met elkaar aangaan. We moeten hierover leren praten zonder oordeel en met empathie.

De avond begint met een voordracht van een ervaringsdeskundige. Na de voorstelling gaan we over dit thema in debat met het publiek en een aantal gasten, zoals de Nachtburgemeesters van Zwolle, een kastelein uit de binnenstad, twee ervaringsdeskundigen, het jongerenwerk, vrouwenopvang Kadera, een wethouder en een GGD medewerker.

Deze avond is onderdeel van het programma rondom de expositie HEAR ME NOW Zwolle – de expositie bij Stadkamer centrum.
Het programma is gratis te bezoeken, inclusief een drankje en het programma duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur. Inloop vanaf 18.45 uur.

Een solovoorstelling van jong theatermaker Yaël Korse over seksueel geweld om taboes te doorbreken. Hierna gaan we met het publiek, ervaringsdeskundigen en gasten in debat.

The event is finished.

Back to top button