Foto: Gastvrij Zwolle

Datum

mrt 30 2024
Expired!

Save the date! Maximaal Muzikaal tijdens het verzetten van de klok naar zomertijd

Zwolle – De Zwolse horeca houdt op 30 maart Maximaal Muzikaal. Op deze datum is er het verzetten van de klok naar de zomertijd en dat is reden voor een feestje. En het is ook nog eens Pasen! Bands en DJ’s treden op in meerdere Zwolse cafés. Zet hem in je agenda! Voor meer informatie: www.gastvrijzwolle.nl.

De zomertijd zorgt ervoor dat het ’s morgens een uur later licht is, en ’s avonds een uur later donker. Meerdere cafés in de binnenstad programmeren op deze laatste zaterdag van de maand maart een muzikale act. Er is voor elke muziekliefhebber wel wat leuks te vinden. Vanaf circa zeven uur ’s avonds kan het publiek luisteren naar bandjes en dj’s in vele Zwolse kroegen en lekker komen swingen. De precieze aanvangstijden per café verschillen.

De Zwolse Evenementen Organisatie van het ZwolleFonds is degene die verantwoordelijk is voor dit feest Maximaal Muzikaal. Alle horeca- en retailondernemers uit de Zwolse binnenstad zijn daarin verenigd. ZwolleFonds is verantwoordelijk voor de website www.gastvrijzwolle.nl waarop het fonds laat zien welke evenementen er allemaal in Zwolle gehouden worden op haar initiatief of met haar ondersteuning. Dat zijn er zo’n vijftien tot twintig per jaar, variërend van de Bokbierintroductie tot de Blauwvingerdagen, Koningsnacht, Koningsdag, Carnaval, Rhythm & Blues Night en Straatfestival

The event is finished.

Back to top button