Foto: Park De Stadshoeve

Datum

apr 01 2024
Expired!

Paasei zoeken op 2e paasdag bij Park De Stadshoeve

Op maandag 1 april houdt Park De Stadshoeve in Stadshagen weer het jaarlijkse paaseieren zoeken in deze wijk. Omdat zij hun vrienden willen bedanken voor hun steun, krijgen zij vanaf 14 maart de eerste kans om zich in te schrijven voor één van de rondes.

Voor kinderen van 2 tot en met 9 jaar

Er worden twee rondes gehouden. De eerste ronde is om 10:00 uur en de tweede ronde is om 11:00 uur. Een kaartje kan je als vriend van de Stadshoeve kopen voor €2,50 per kind. Er worden twee velden ingericht. Het eerste veld is geschikt voor 2 tot en met 5 jaar en het tweede veld is voor 6 tot en met 9 jaar.

Trots op sponsor Bonbonnerie Borrel

Ook dit jaar willen zij graag hun sponsor Bonbonnerie Borrel in de spotlights zetten. Dit jaar hebben deze voor alle deelnemers een heerlijke verrassing geregeld. Dat belooft naast een actieve speurtocht ook nog een heerlijk cadeautje!

Eerste keuze en vrije verkoop

Vanaf maandag 14 maart ontvangen onze vrienden een mail met uitnodiging om de kaarten te kopen. De kaarten die over zijn zullen vanaf 26 maart in de verkoop komen voor €3,- per kaartje. Wil jij zeker zijn van jouw plekje tijdens het paaseieren zoeken? En ben jij nog geen vriend van de Stadshoeve? Meld je dan via de website aan als vriend én ook jij zal maandag 14 maart de uitnodiging ontvangen!

Wat doen zij met jouw steun

Zij zijn hun vrienden enorm dankbaar. Mede dankzij jullie steun kunnen zij het park openhouden. Zij zijn een stichting en alleen met de wijkbewoners redden wij het. De gemeente heeft hen als doel gesteld om in 2026 onafhankelijk van subsidies te zijn en daarvoor hebben zij alle hulp uit de wijk nodig. Kom jij vaak in ons park en ben je nog geen vriend? Help hen dan door vriend te worden!

The event is finished.

Back to top button