Foto: Menno van Iperen

Datum

sep 03 2022
Expired!

Tijd

10:00 - 15:00

Open dag dahliavereniging

De dahliatuinen van Dahliavereniging Rondom de Peperbus staan in volle bloei. Zaterdag 3 september kunt u tijdens de Open Dag tussen 10 en 15 uur een kijkje nemen op beide tuinen gelegen aan de Ruusbroecstraat en Park de Wezenlanden. Naast de verkoop van dahlia’s en bloemstukken, worden er rondleidingen gegeven.

Wie dahlia’s in de eigen tuin heeft en graag meer wil weten over de teelt, of wie het leuk lijkt om lid te worden van de dahliavereniging, kan naar de Open Dag komen. De vereniging vertelt iedereen graag meer over de verzorging van deze veelzijdige, kleurrijke bloemen.

Dahliavereniging Rondom de Peperbus heeft twee tuinen in Zwolle: een tuin bij park Wezenlanden (naast de kinderboerderij) en een tuin aan de Ruusbroecstraat (tegenover de brandweer). Naast de verenigingsbedden waar dahlia’s gekweekt worden voor boeketten die naar diverse zorginstellingen in Zwolle worden gebracht, hebben alle leden ook een eigen bed waar zij hun eigen bloemen verzorgen.

Wie ook graag dahlia’s wil kweken of meer wil weten over de dahliavereniging kan kijken op de website www.dahliazwolle.nl

The event is finished.

Back to top button