Afbeelding: Eileuvers

Datum

feb 02 2024
Expired!

Tijd

19:30 - 23:00

Op 2 februari is weer terug van weggeweest: Het Seniorencarnaval in Lumen

Seniorencarnaval is al jaren een begrip in Zwolle. Een week vóór carnaval viert jong en oud samen feest. Met optredens van Evenementenband 103 dB, de Eileuver dansmariekes, ‘de Pippies’, Raymond Smit en niemand minder dan the Bluebettes belooft het op vrijdag 2 februari weer een fantastische avond te worden!

Seniorencarnaval is hét feest voor jong en oud. Door het avondvullende programma, voldoende zitplaatsen en bediening aan tafel is de avond bijzonder geschikt voor senioren en mindervaliden. U vindt Lumen op het Stadionplein waar u voor deze gelegenheid gratis mag parkeren. De deuren gaan om 19.30 uur open. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog een afterparty voor wie nog niet is uitgefeest.

Kaarten zijn te koop bij de drie winkels van Fietsgoed Scholten (Centrum, Stadshagen en Zwolle-Zuid), online via sassendonk.eventbrite.nl (of zoek op seniorencarnaval). Een kaartje kost dankzij de vele sponsoren en subsidie van stichting de Gasthuizen €11. Dit is inclusief een kop koffie, koek en hapjes gedurende de avond.

Carnavalsoutfit mag, maar hoeft zeker niet!

The event is finished.

Back to top button