Foto: Pexels

Datum

dec 16 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Nieuwe datum kerstmarkt Berkumstede

De kerstmarkt op locatie Berkumstede ging afgelopen woensdag wegens omstandigheden helaas niet door. De kerstmarkt is verplaats naar vrijdag 16 december en duurt van 14:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Rad van avontuur

Er zijn leuke activiteiten te doen, binnen in het restaurant van Driezorg-locatie Berkumstede. Draai aan het ‘Rad van Avontuur’ en win mooie prijsjes. Of doe mee aan andere raadspelletjes. Ook kunt u een mooie foto voor een kerstkaart van uzelf laten maken. Struin daarna de kraampjes af voor kerstspullen, (kerst)kaarten, brei- en haakartikelen en nog veel meer. Laat je verrassen!

Knieperties

Uiteraard is er ook aandacht voor de innerlijke mens. Er worden verse knieperties gebakken en ook voorgebakken zijn ze te koop. Daarnaast zijn er van allerlei andere versnaperingen, zoals: oliebollen, snert, glühwein, koffie, thee, limonade en koek. Kortom, een mooi moment om elkaar te ontmoeten en samen wat leuks te doen.

Belevingstuin

De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar de Belevingstuin van woonzorgcentrum Berkumstede, een locatie van Driezorg. Kijk voor meer info op https://www.driezorg.nl/tuin

Wilt u een gift geven aan de Belevingstuin? Dat kan via NL36 RABO 0167 8987 44 t.n.v. St. Driezorg o.v.v. Belevingstuin Berkumstede Driezorg.

The event is finished.

Back to top button