© RTV Focus Zwolle – Jeffrey Oltmans

Datum

sep 16 2023 - apr 15 2024
Expired!

Nieuw in het Fraterhuis: de Fraterhuis Filmclub

Het Fraterhuis start een exclusieve Fraterhuis Filmclub. In besloten setting filmpremières kijken voordat ze in de openbaarheid komen. Van september 2023 tot en met april 2024. Steeds op de maandag- of zaterdagochtend om 10.30 uur. Kom ook naar acht exclusieve, besloten voorpremières van gloednieuwe, bijzondere films.

Fraterhuis Filmclub

Dompel je onder in de wereld van de cinema en ontmoet andere filmliefhebbers tijdens de maandelijkse voorstelling van de Filmclub. De programmeur selecteert door het jaar heen acht spraakmakende, ontroerende, indrukwekkende titels die Filmclub-leden als eerste te zien krijgen. Films om te bewonderen, om over na te denken en om met elkaar over van gedachten te wisselen. Ze openen de deuren om deze films in besloten setting te vertonen. Onder het genot van een drankje kun je na afloop gezellig napraten in de foyer.

Seizoen 2023/2024

Het seizoen begint in september 2023 en duurt tot en met april 2024. Dit eerste seizoen zal bestaan uit acht voorpremières, die steeds op twee verschillende dagen te zien zijn, namelijk op zaterdag- en maandagochtend. Je kiest bij aanschaf van een abonnement een voorkeursdag met als vast aanvangstijdstip 10.30 uur. Een abonnement voor de Filmclub bevat acht voorpremières van september 2023 t/m april 2024 en kost € 74,- (€ 9,25 per keer).

Alle data

zaterdag 16 september maandag 18 september
zaterdag 14 oktober maandag 16 oktober
zaterdag 11 november maandag 13 november
zaterdag 9 december maandag 11 december
zaterdag 13 januari maandag 15 januari
zaterdag 10 februari maandag 12 februari
zaterdag 9 maart maandag 11 maart
zaterdag13 april maandag 15 april

Wil je lid worden van de Fraterhuis Filmclub?

Dat kan door een mailtje te sturen naar: secretariaat@filmtheaterfraterhuis.nl

Beeldbepalend

Met 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

The event is finished.

Back to top button