Datum

okt 19 2022
Expired!

Tijd

20:30

Kosten

€27,00

New Yorkse band Fun Lovin’ Criminals voor optreden naar Hedon

Zwolle – De wereldberoemde band Fun Lovin’ Criminals uit New York gaat dit najaar op tour door Europa en doet in Nederland vier optredens waaronder Hedon in Zwolle. De band wist met Scooby Snacks een grote hit te scoren en is sindsdien een graag geziene gast in de zalen en op talrijke festivals.  De kaartverkoop voor Fun Lovin’ Criminals is inmiddels van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Met hun aanstekelijke mix van hip-hop, rock ’n roll, blues-jazz en latin-soul en het uitbrengen van het debuutalbum ‘Come Find Yourself’, die later wereldwijd multi-platina ontving, vielen de Fun Lovin’ Criminals in 1996 de muziekscene van New York binnen. Je kent Fun Lovin’ Criminals waarschijnlijk van hun debuutsingle en grote internationale hit ‘Scooby Snacks’. Daarnaast namen ze echter zes studio albums op en wordt hun nieuwe album in het begin van 2023 verwacht.

Fun Lovin’ Criminals gaf optredens op grote festivals als Pinkpop, Down The Rabbit Hole, Glastonbury, Roskilde en Rock Werchter. In oktober komt de band voor het eerst in hun bestaan naar Zwolle voor een optreden in Hedon. De kaartverkoop is van start gegaan.

FUN LOVIN’ CRIMINALS

Locatie                        : Hedon (Grote Zaal)
Wanneer                     : Woensdag 19 oktober 2022

Aanvang                     : 20:30
Entree                         : € 27

The event is finished.

Back to top button