Blazers, ©Chantal Wachtmeester

Datum

dec 10 2023
Expired!

Tijd

11:00

Midwinterhoorn wandeling door het Reestdal, leuk voor jong en oud!

Zwolle – Op zondag 10 december klinken er midwinterhoorns vanaf bezoekerscentrum De Wheem door het Reestdal. De Ekelbloazers uit Zuidwolde en de midwinterhoornblazers uit Hardenberg blazen op meerdere locaties op de midwinterhoorn en laten je genieten van deze eeuwenoude traditie tijdens je winterwandeling.

Warme winterse kost en gezelligheid

Juist in de winter als de natuur in winterrust is, is het heerlijk wandelen. De roep van de midwinterhoornblazers begeleid je tijdens je wandeling door het Reestdal. Een knusse wintersfeer, goed gezelschap en heerlijk eten en drinken zijn de gewenste ingrediënten om er een meer dan sfeervolle middag van te maken. Er zijn een aantal kramen op de deel van het bezoekerscentrum en er is livemuziek.

Starttijd

Je start bij de Wheem, Oud Avereest 22 Balkbrug, tussen 11.00 uur en 15.00 uur (lange wandeling tot 14.00 uur).

korte wandeling is ongeveer 6 kilometer (honden mogen mee mits aangelijnd)
lange wandeling is ongeveer 10 kilometer (honden niet toegestaan)

Kosten

De bijdrage voor deze activiteit is € 5, – per persoon, kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee. Je kunt contant of per pin betalen. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee!

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij het prachtige Overijsselse landschap, hoe beter zij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,- per maand.

Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Het bezoekerscentrum De Wheem zoekt vrijwilligers om het team te versterken. Ze zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen, gidsen en naar vrijwilligers die het kinderactiviteitenteam willen versterken. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar louiset.vos@landschapoverijssel.nl

The event is finished.

Back to top button