Locatie

Hedon
Hedon

Datum

jun 22 2022
Expired!

Tijd

19:30

Kosten

€7,00

Micah & Julia nog een keer samen op het podium tijdens afscheidsoptreden ‘The Last Dance With Friends’ in Hedon

Zwolle – Onder de titel ‘The Last Dance With Friends’ staan Micah & Julia op woensdag 22 juni nog een keer samen op het podium van poppodium Hedon. Na 7 jaar spelen, schrijven, de landelijke finale van Kunstbende winnen, EP’s opnemen en heen en weer reizen tussen Nashville en Zwolle, is de tijd aangebroken voor het jonge duo Micah & Julia om los van elkaar een nieuw avontuur aan te gaan. De kaartverkoop voor deze avond is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Micah & Julia zijn de laatste 2 jaar al volop bezig geweest om hun individuele sound te ontdekken. Dat resultaat is inmiddels bij beiden ruimschoots aanwezig en daar zal de komende tijd dan ook de focus op komen te liggen. The Last Dance With Friends is een knaller van een eindshow in de foyer en de Grote Zaal van Hedon. Voor beide artiesten is Hedon de plek waar ze als muzikant hebben kunnen groeien mede dankzij de Hedon Beurs die Micah & Julia vanuit Hedon Productiehuis ontvingen.

Speciaal voor de show op woensdag 22 juni hebben Micah & Julia andere bevriende en jonge talenten gevraagd om samen met hun deze speciale show te maken. Het zal een spannende avond vol verrassingen en verschillende culturele disciplines worden. Denk aan dans, fashion, muziek, fotografie, film, spoken word etc.. Een mooie presentatie van een staalkaart van verschillende Zwolse (of oud-Zwolse) talenten, die met een bijdrage via Artpitch 038 (Stadkamer) tot stand kan komen.

MICAH & JULIA

THE LAST DANCE WITH FRIENDS

Locatie : Hedon, Grote Zaal + Foyer
Wanneer : Woensdag 22 juni
Aanvang : 19:30
Entree : 7 euro

The event is finished.

Back to top button