Foto: Pexels Pixabay

Datum

jan 11 2024
Expired!

Tijd

19:30

Laat je op 11 januari omverblazen

Op donderdagavond 11 januari verzorgen de Less Is More-band en het saxofoonorkest For Saxes Only een spetterend optreden in De Stadkamer. Het concert begint om 19:30 uur. De toegang is gratis. Wat kan je er dan nog van weerhouden je omver te laten blazen aan het begin van het nieuwe jaar.

De “Less is More Band” is de allerkleinste brassband van Nederland, maar wel bijna wereldberoemd. Het zestal komt uit een zeer muzikaal Zwols gezin en dat kun je horen aan hun muzikale samenspel. Het energieke optreden brengt groot enthousiasme te weeg bij het publiek. In dit concert verrast de Less Is More Band verrast u met haar eigen visie op het muzikale sprookje Peer Gynt van Edvard Grieg. De band heeft de muziek van Grieg vermengd met hedendaagse bekende popmuziek. Hierdoor ontstaat een Peer Gynt Next Generation waarbij de musici niet alleen zullen spelen maar ook zingen en acteren.

De twintig Zwollenaren die samen het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only vormen, brengen een zeer gevarieerd repertoire van klassieke muziek tot rock ‘n roll. In dit concert speelt het orkest voornamelijk bekende melodieën van nummers die in de vorige eeuw tot de populaire muziek behoorden. Vlot en swingend dus, afgewisseld met melancholieke nummers. In dit concert speelt For Saxes Only onder andere Caravan (Duke Ellington), Tijuana Taxi (Herb Albert), Sky Fall (Thomas Newman, Adele) en The Pink Panther (Henry Mancini). En natuurlijk spelen het Saxofoonorkest en de Less Is More Band enkele nummers samen.

The event is finished.

Back to top button