Datum

mrt 31 2022
Expired!

Tijd

19:00

Kosten

€6,50

Kerst vieren in het voorjaar 

Zwolle – Op 31 maart vindt het jaarlijkse Kerstbal plaats bij Grandesco Music. Door de coronamaatregelen in december kon het Kerstbal niet doorgaan. Nu deze maatregelen zijn opgeheven, is het tijd om het Kerstbal naar het voorjaar te brengen.

Kaartenverkoop

Om 19:00 luiden de kerstklokken in de Opstandingskerk en dan zal het feest beginnen. De leerlingen krijgen de kans om alsnog hun favoriete kerstnummer mee te zingen met een live-band. Op de website van Grandesco Music is de kaartverkoop van start.

Grandesco Presents: Kerst vieren in het voorjaar

Door de coronamaatregelen kon het Kerstbal in december niet doorgaan. De muziekschool heeft de kerstviering verschoven naar het voorjaar. De leerlingen van Grandesco Music konden al een tijdje niet optreden, maar nu mogen ze weer het podium op.

Het programma

Het programma bestaat uit kerstliedjes van onder andere Mariah Carey, Lisa Loïs en Michael Bublé. Daarnaast kun je daar ook een versnapering halen, zoals brownies, taart, glühwein en natuurlijk ook chocolademelk.

Over stichting Grandesco Presents

Grandesco Presents is opgericht vanuit Grandesco Music. Grandesco Presents geeft leerlingen de kans om op een podium hun talent te laten zien. De stichting vindt het belangrijk dat leerlingen naast hun reguliere lessen ook podiumervaring opdoen.

Over Grandesco Music

Grandesco Music wil mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door toegankelijk en kwalitatief goed muziekonderwijs. Grandesco Music wil zich inzetten voor een positieve bijdrage aan de muziekscene in Zwolle en Zwartsluis, met als doel meer goede muzikanten, koren en bands.

 

 

 

The event is finished.

Back to top button