Datum

sep 16 - 18 2022
Expired!

Kosten

€4,50

Kaartverkoop voor Cultureel Zomerfestival Zwetsen & Kletsen gestart

Zwolle – Dinsdag 7 juli is de kaartverkoop voor Cultureel Zomerfestival Zwetsen & Kletsen gestart. Van vrijdag 16 t/m 18 september zijn er drie dagen lang ruim 20 doorbrekende bands en singer songwriters te beluisteren in Park de Hogenkamp Zwolle. Met de start van de kaartverkoop is ook het volledige programma, bestaande uit een stevig kinderprogramma, theater en muziek bekend gemaakt.

Naast reeds bekendgemaakte namen zoals DE_BOULEVRARD, ROOTS CREATION en CONVOI EXCEPTIONAL, zijn onder andere ISZA, BOOGIE BEASTS, TAMAR, SPRINGSTOF, HOLI FOOLS en ROO te zien en te beluisteren op het festival. Het thema van dit jaar is ‘Nostalgisch circustheater ‘. Want, zo stelt Stichting Wildebras: ‘Het is hoog tijd om weer op zoek te gaan naar het kind in ons’’.  Niet in ons eentje, maar met anderen. Even los komen van de dagelijkse sleur, aldus Frank Groenewegen.

Park de Hogenkamp, Zwolle

Dit jaar vindt Festival Zwetsen & Kletsen weer grotendeels plaats in de vertrouwde vorm. Het festivalhart blijft in Park de Hogenkamp, maar het festival breidt zich enigszins uit door de helft van het park om te toveren tot een kleurrijk festivalparadijs voor kinderen. Het andere deel van Park de Hogenkamp wordt ingericht als een muzikaal walhalla voor de iets wat oudere bezoekers. Hier vinden muzikale optredens plaats en kan het publiek tot diep in de avond blijven dansen. Uiteraard zijn ook hier, gezellige terrassen te vinden en is er een divers aanbod in eten en drinken.

The event is finished.

Back to top button