Datum

aug 26 - 28 2022
Expired!

Tijd

All Day

Kosten

€22,50

Het Land van OAK

Zwolle – Van vrijdag 26 t/m zondag 28 augustus is stadspark Eekhout het prachtige decor van wijnfair Het Land van OAK. Proef verschillende wijnen op het Wijnplein en shop till you drop op de Minimarkt. Proost in de Biertuin met je vrienden en proef de smakelijkste streetfood gerechtjes van de vele foodtrucks. Als wine- en foodlover haal jij je hart hier op. Ben jij erbij?
Food
Ben jij een levensgenieters pur sang? Dan kan jij je geluk niet op! Lokale specialisten (OAK’s Friends) verwennen jou op het gebied van wijn en lekker eten. Een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren? Het gaat zoals jij wil.

De meeste Friends serveren streetfood, in de breedste zin van het woord. Er is keuze uit ongeveer 7 verschillende foodstands. Van een lekker stuk vlees van de bbq tot de pittigste Thaise gerechtjes van chef Yupin. Je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd!

Wine

Drink bekende en minder bekende wijnen al vanaf €2,75 voor een proefglas! Vraag onze Winefriends gerust het hemd van het lijf. Daar is het een wijnfair voor. Alle ruim 50 wijnen worden geschonken in je eigen wijnglas. Tussendoor liever een schoon glas? Ruil hem in bij één van de stands. En als aandenken mag je dit kristallen wijnglas aan het einde van je bezoek meer naar huis nemen.

Geen wijnliefhebber? In de Biertuin is er genoeg keuze in speciaalbieren; van heerlijke blonde biertjes, stevige IPA’s tot een frisse Weizen en uiteraard ons vertrouwde Peroni bier! Er is voor elk wat wils.

Music

Live muziek en elektronische platen zetten de juiste toon op het Muziekplein. Plof neer op een van de loungeplekken or if you feel like it; dans mee! Het mag allemaal. De line-up maken we binnenkort bekend. Wel kunnen we alvast de thema’s prijsgeven: Funky Friday, Swinging Saturday & Soulful Sunday. Houd onze site en socials in de gaten!

Entertainment

Vergroot je wijnkennis. Proef de beste wijn-spijs combi’s of verwen je smaakpapillen tijdens een van de proeverijen. Genieten! De hele dag lang. En dat terwijl de kids zich geen moment hoeven te vervelen op de kinderboerderij of tijdens het entertainmentprogramma voor kinderen. Zij blij, jij blij.

  • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang
  • Kinderentertainment op vrijdag en zaterdag
  • Binnenkort maken we het programma van de proeverijen en kinderentertainment bekend

Buiten bios

Een mooie zomeravond is de perfecte tijd om te genieten van films in de buitenlucht. In Het Land van OAK kan het! Niet alleen is er tijdens deze wijnfair de wereld aan hapjes en drankjes. Oók is er meer dan voldoende ruimte voor entertainment! Plof neer op je picknickkleed of in de zitzakken en geniet van de leuke programmering. Glaasje wijn in de ene hand, lekker hapje in de ander en genieten maar!

(De programmering wordt binnenkort bekend gemaakt).

& Friends

Ook dit jaar kunnen wij weer bouwen op onze trouwe én nieuwe Wine- en Foodfriends. Fantastisch! Samen met deze lokale ondernemers kunnen we jou nóg meer exclusieve wijnen, hapjes en delicatessen laten proeven.

Early Bird tickets

Verzekerd zijn van een kaartje? Klik op een datum hieronder en koop alvast jouw Early Bird ticket met €4,00 korting. (Van €22,50 voor €18,50 excl. service kosten)

The event is finished.

Back to top button