Young Boy Wearing Clown Make Up Peering Out Through Opening in Red Stage Curtains

Datum

sep 03 - 04 2022
Expired!

Tijd

10:30 - 16:30

Hé, doe je mee?

Ontdek wat er allemaal bij komt kijken om theater of toneel te maken in de Stadkamer.
In vier werkstations gaan kinderen met een kostuumontwerper in gesprek, maar ook met een acteur. Er is een muzikant en zelfs een filmmaker aanwezig om van een verhaal een toneelstuk te maken. Ontdek in deze werkstations of jij liever met letters of met muzieknoten speelt, of je handig bent met stof of juist met hamer en hout.

Met z’n allen ga je aan de slag om een mooi verhaal te maken! Het eindresultaat presenteer je samen met anderen op een echt podium voor je (groot)ouders, broer, zus en alle anderen op het familieplein van het Stadsfestival.

Verhalen van Zwolse kinderen

Vertel, kijk en luister naar de verhalen van Zwolse kinderen in woord, beeld, muziek, kleding en theater! In de zomervakantie hebben Zwolse kinderen verhalen geschreven over hoe fijn het is – of juist niet – om samen te spelen. Over hoe het voelt als je niet mee mag of kan doen, omdat je niet populair bent of omdat je een beperking hebt. Ieder kind verdient het om te kunnen en te mogen spelen! Deze verhalen zijn de basis voor Hé, doe je mee? tijdens het Stadsfestival.

De workshop is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deelname is gratis en iedereen mag meedoen, maar aanmelden vooraf is verplicht.

De workshoprondes (duur +/- 2 uur) worden afgesloten met een centrale presentatie op het podium op het familieplein aan de Goudsteeg. Deze presentatie duurt max. 30 minuten. Op zaterdag 3 september vinden de podiumpresentaties aansluitend aan de workshops plaats om 13.30 en 16.30 uur. Op zondag 4 september starten de podiumpresentaties om 13.00 en 16.45 uur.

Meld je aan op de website van het Stadsfestival

zaterdag 3 september 2022 t/m zondag 4 september 2022
10:30 – 16:30

Locatie Bordes Stadhuis Zwolle
Categorie Kinderen
Tags Cultuur
Download Toevoegen aan agenda

The event is finished.

Back to top button