Locatie

Plantagekerk
Zwolle

Datum

mei 05 2022
Expired!

Tijd

10:30

Gratis bevrijdingsdagconcert ouderen

Zwolle – Op Bevrijdingsdag heeft Zwolle het BFO in park de Wezenlanden, dance op de Wijthmenerplas maar voor de groep ouderen zowel zelfstandig wonend of verblijvend in een zorginstelling is er geen muzikaal aanbod. Zanger/tenor Eric Milton brengt hierin op de valreep verandering. In nauwe samenwerking met Driezorg bestuurder/directeur Frank Kodden en financiële steun van de Provincie Overijssel en Stadkamer Zwolle vindt donderdag 5 mei 2022 vanaf 10.30 uur een bijzonder Bevrijdingsconcert in de Plantagekerk Zwolle plaats.

Dit concert is vooral voor ouderen en dankzij de financiële steun van de Provincie Overijssel en Stadkamer Zwolle gratis toegankelijk. Het repertoire bestaat uit songs van bekende componisten als Puccini en Andrea Bocelli en krijgt een vervolg met prachtige klassieke aria’s en musical songs.

Milton wordt op piano en orgel begeleid door Jeroen Hulshof uit Hengelo. Hulshof is naast pianist/organist tevens dirigent van meerdere koren uit de regio. Na zijn studie aan het conservatorium van Enschede en het beroemde Rimsky-Korsakoff Conservatorium in Sint- Petersburg won de Hengeloër de tweede prijs op het Prinses Christina Concours.

Het Bevrijdingsconcert wordt via een livestream rechtstreeks uitgezonden op het YouTube kanaal van de plantagekerkzwolle.nl. Op deze manier is het voor ouderen met een mindere mobiliteit ook mogelijk het Bevrijdingsconcert in de thuissituatie of het verzorgingshuis te volgen.

 

The event is finished.

Back to top button