Foto: Fraterhuis

Datum

dec 02 2023
Expired!

Tijd

11:00 - 13:00

Fraterhuis Academie met journalist Devi Boerema over Indiase film

Zaterdag 2 december van 11:00 tot 13:00 uur is journalist en India specialist Devi Boerema te gast bij de Fraterhuis Academie.

De overheid in India probeert steeds meer invloed te krijgen op de filmindustrie. Toch houdt steracteur Shah Rukh Khan vast aan zijn eigen verhaal en trekt hij nog altijd een groot publiek. Als acteur met een moslim achtergrond levert hem dat zowel kritiek als adoratie op van zijn fans en tegenstanders. Journalist en India specialist Devi Boerema vertelt het verhaal van de acteur die in meer dan 90 (!) films speelde.

Prijzen & zo

Vrienden van het Fraterhuis betalen €10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt €16,00. De prijzen zijn inclusief collegetoebehoren. Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis.

Fraterhuis Academie Celekwartier

De Fraterhuis Academie is dé plek waar filmliefhebbers wat kunnen opsteken over binnen- en buitenlandse filmcultuur. Het Fraterhuis nodigt filmkenners uit om in onze filmzalen college te komen geven over aspecten uit de rijke filmgeschiedenis en cinematografische actualiteit. De Fraterhuis Academie is het onderwijsinstituut van het Fraterhuis. De colleges worden doorgaans gegeven in het Celekwartier, in het hart van de historische binnenstad van Zwolle. Colleges vinden in de regel plaats vanaf einde zaterdagochtend, inclusief collegetoebehoren.

The event is finished.

Back to top button