Hier kun je niet omheen

Datum

sep 02 - 04 2022
Expired!

Een theatraal intermezzo middenin de stad

WoW! Een theatraal intermezzo middenin de stad! Zin in spektakel? Zin in bezinning? Zin om even aan de drukte te ontsnappen? HIER KUN JE NIET OMHEEN: een installatie-voorstelling middenin de Zwolse winkelstraat. U bent uitgenodigd.

Tijdens het stadsfestival komend weekend (2, 3, 4 september), toveren de zussen Anne en Lieke van der Vegt de winkelstraat om tot een muziekstuk.

Niemand ontkomt aan HIER KUN JE NIET OMHEEN, zelfs de voorbijganger niet. De stad verandert in een podium, voorbijgangers in personages en die personages maken samen muziek.

Na het succes van vorig jaar met 6 uitverkochte shows, is de voorstelling weer terug in Zwolle. Maak kennis met Lieke en Anne en hun werk.

Een aantal publieksreacties

‘Laat de simpelheid van een mens op een onverwachte maar prachtige manier zien. Gaat voor mij over zien en gezien worden, want uiteindelijk wil iedereen dat. Kijk vanaf nu altijd op een andere manier naar mensen en mezelf’

‘Bijzonder om even stil te staan bij hetgeen wat zo vanzelfsprekend is. Genoeg stof tot nadenken’

‘Dope, weird, bewustwording, artsy. Hoe weinig mensen aandacht hebben voor de omgeving. Iedereen zit zo in zijn eigen bubbel. Dat het ‘nu’ wordt gebruikt in theatervorm. Goeie trigger. Thanks dames!’

Makersduo

De zussen Lieke en Anne van der Vegt vormen samen een interessant makersduo dat werkt vanuit de speelse verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld. Ze creëren ervaringstheater.

Lieke (1997) studeerde in 2020 af als performer aan de Toneelacademie Maastricht, waar Anne in 2023 zal afstuderen als regisseur. Tickets voor HIER KUN JE NIET OMHEEN zijn te verkrijgen via stadsfestival.nl, als onderdeel van de NEST theaterroute.

The event is finished.

Back to top button