Datum

nov 26 - 27 2022
Expired!

Tijd

21:00 - 01:00

‘Dreamhood Dance Grooves’ in ‘De Enk’

De veelzijdige artiest Luke Dreamhood timmert stevig aan de weg. Hij is aan een muzikale reis begonnen om zijn jeugddromen waar te maken.

Naast het produceren van zijn eigen nummers, het starten van de ‘Dreamhood Dance Grooves Radioshow’ op RTV Focus, donderdag en zaterdag avond van 23.00 tot 24.00 uur en het uitbrengen van tracks op het platenlabel ‘Angels In The Clouds’, zal Luke gaan optreden met de ‘Dreamhood Dance Grooves’.

Eerste show

De eerste ‘Dreamhood Dance Grooves DJ-Show’ zal plaatsvinden op zaterdag 26 november 2022, van 21.00 uur tot 1.00 uur in ‘De Enk’ aan de Enkstraat 67, 8012 VA te Zwolle. Omdat dit feest samengaat met de release van de Dreamhood EP ‘Dance Around The World’ (Four Edits Edition) is de toegang gratis.

Het publiek kan, naast de première van zijn nieuwe EP, rekenen op een avond vol nieuwe ‘Dance tracks’ van diverse artiesten, waarmee Luke zijn publiek wil meenemen op een mysterieuze en spannende muzikale reis. ’Het publiek zal bij mijn sets bijna geen korte fragmenten horen. Ik draai de tracks het liefst zoals de producenten het hebben bedoeld.’ Aldus Dreamhood over zijn persoonlijke DJ-stijl.

Wie een indruk wil krijgen van wat er die avond aan muzikale keuzes te verwachten zijn, kan vooraf luisteren naar de Radioshow op RTV Focus (Er zijn ook gemiste uitzendingen beschikbaar.) of zoeken naar de ‘RTV Focus Dance Grooves Radioshow’ speellijsten op Spotify. https://open.spotify.com/artist/6xQQ0MnPJ0YvpQS8ORoG42

The event is finished.

Back to top button