Foto: Fraterhuis

Datum

dec 09 2023
Expired!

Tijd

11:00

Dial Q Filmquiz nu ook in Filmtheater Fraterhuis in Zwolle

Zaterdag 9 december om 11:00 uur is de première van de Dial Q Filmquiz (editie 10) in Filmtheater Fraterhuis. Een filmvragenmarathon vol muziek, bijzondere edits en toneel. Bedacht en gebracht door zes ervaren film- en filmquizmakers.

De Dial Q Filmquiz komt eindelijk naar Zwolle! Pak je graag een filmpje en ben je dol op quizzen? Dan hou je zeker van Dial Q, want dit is niet zomaar een quiz, dit is een show! Het is nooit te moeilijk en altijd leuk. Een groot filmfeest vol live sketches, mash-ups, muzikale montages, puzzels, vernuftige vragenrondes en valstrikken. Ondertussen nemen we je mee door de geschiedenis van de film: van cultklassiekers via minuscule arthouse titels naar regelrechte Hollywood krakers. Doe in je eentje mee of – slimmer nog – met een team van maximaal vier personen.

Prijzen & zo

Vrienden van het Fraterhuis betalen €10,00, de reguliere entreeprijs bedraagt €16,00. De prijzen zijn inclusief toebehoren. Kaarten zijn online te koop of aan de kassabalie van het Fraterhuis.

Dial Q

Dial Q is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste filmquizzen van Nederland. Laagdrempelig en toch uitdagend. Meedoen is makkelijk. Een kwestie van een team samenstellen en genieten maar! Met editie 10 toert het team in 2023/24 langs 16 filmtheaters van Nederland.

The event is finished.

Back to top button