Nick van Tiem / Suze Kuit

Datum

nov 10 2022
Expired!

Tijd

18:30

Kosten

€23,00

Coronasensatie Goldband voor optreden naar Hedon in Zwolle

Zwolle – Vanuit niets stormden de Haagse vrienden van Goldband in 2019 de muziekindustrie binnen en wisten in een razendsnel tempo een enorme schare van fans aan zich te binden. Tijdens de Corona pandemie kreeg hun hit De Langste nacht een ware cultstatus. Na de heropening van de cultuursector vullen de zalen zich in een recordtempo en lijkt er geen maat meer te staan op de populariteit van de Haagse ex-stukadoors. De kaartverkoop voor Goldband in Hedon is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Met het genre-overstijgende album Betaalbare Romantiek hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, een nominatie voor de 3voor12 award en de titel Volkskrant Talent van het jaar 2021 is Goldband op weg naar hun eerste volwaardige festivalseizoen en clubtour. En zonder twijfel een van de acts die je dit najaar in Hedon absoluut niet wilt missen.

GOLDBAND

Locatie                        : Hedon Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 10 november 2022

Aanvang                     : 18:30
Entree                         : 23 euro

The event is finished.

Back to top button