Foto © RTVFocusZwolle © Marrit Elsinga

Locatie

Rodetorenplein

Datum

aug 27 2022
Expired!

Tijd

09:00 - 13:00

City Swim Zwolle

Zwolle – Zaterdag 27 augustus organiseert Stichting City Swim Zwolle de 7e editie van de City Swim Zwolle. Tijdens dit evenement wordt er geld opgehaald voor Tegenkracht, stichting kanker & sport. Tegenkracht helpt (ex-)kankerpatiënten aan een sportplan op maat, om fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door te komen

De City Swim Zwolle is een zwemtocht van 2,7 kilometer door de mooiste gracht van Nederland. Er kan zowel individueel als in teamverband worden deelgenomen. Dit laatste betekent dat er in een team van drie door elke zwemmer zo’n 900 meter wordt gezwommen.

Start en finish zijn bij het Rodetorenplein.

Plattegrond

Programma (onder voorbehoud)

09:15 – Aanmelding deelnemers geopend tot 10:30 uur

10:30 – Warming-up

10:55 – bekendmaking ingezamelde bedrag voor Tegenkracht

11:00 – Start wedstrijdzwemmers (2.700 meter) en estafetteteams (3×900 meter)

11:10 – Start recreanten wave 1 (2.700 meter)

11:20 – Start recreanten wave 2 (2.700 meter)

11:35 – Verwachte aankomst eerste zwemmer

12:00 – Prijsuitreiking en verloting

13:00 – Verwachte aankomst laatste zwemmer

Clinics

Heb jij je ingeschreven voor de City Swim Zwolle? Ja, dan bieden wij jou een drietal clinics aan! Tijdens deze clinics maak je kennis met het zwemmen in open water en word je getraind om de gracht door te zwemmen! De clinics worden georganiseerd in de zomerperiode, om zo goed voorbereid mogelijk aan de start van de City Swim Zwolle te staan.

De data voor de clinics zijn nog niet bekend, maar zullen z.s.m. bekend gemaakt worden. De drie clinics vinden plaats in de Wijthmenerplas en beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden voor de clinics kan via cityswimzwolle@gmail.com. Na inschrijving word je op de hoogte gehouden over de laatste informatie. Deelname aan de clinics is gratis voor deelnemers aan de City Swim Zwolle, maar een vrijwillige bijdrage voor Tegenkracht wordt zeker gewaardeerd!

Goede doel

Tegenkracht, stichting kanker en sport
Het goede doel dat gekoppeld is aan de City Swim Zwolle is Tegenkracht, stichting kanker en sport. Tegenkracht helpt (ex-)kankerpatiënten aan een sportplan op maat, om fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door te komen en sterker te staan in de tijden van herstel.

Tijdens de eerdere edities van de City Swim Zwolle is er dankzij de donaties van de deelnemers en de bijdragen van sponsoren en partners een flink geldbedrag opgehaald. Ook voor de zesde editie wordt elke deelnemer gevraagd om mee te helpen een mooi bedrag aan sponsoring binnen te halen voor Tegenkracht. Daarvoor wordt aan iedere deelnemer de mogelijkheid geboden om een eigen actiepagina aan te maken. Kijk voor meer info op: www.tegenkracht.nl

The event is finished.

Back to top button