Datum

jun 26 2022
Expired!

Tijd

All Day

Achtste editie Vesta Chemicals AsRENdorp gaat dit jaar door

Zwolle – Afgelopen twee jaar zijn we ingehaald door Corona. Dit jaar hopen we Corona in te halen. De organisatie van het gezelligste hardloopevenement van Zwolle heeft er weer zin in en heeft de VestaChemicals AsRENdorp op de wedstrijdkalender gezet. op 26 (de laatste zondag van) juni. Dus zet deze datum maar alvast in je agenda!

Twee jaar geleden was onze eerste editie AppRENdorp een succes. We waren er trots op dat we in de tijden vol afgelastingen toch een evenement hebben kunnen organiseren en deelnemers in beweging hebben kunnen krijgen. Vorig jaar ging het jammer genoeg allemaal niet door. Ook niet onze KinderREN in september.

Dit jaar zetten we in op de TenBrinke KinderREN en de FysioMobilae 5 km. Na de corona pauze geven we graag de ruimte voor aanvullende festiviteiten op het AssendorperPlein door ons programma wat compacter te maken. We schrappen daarom de 10 km en richten ons op de KinderREN en de 5km voor volwassenen.

Ook dit jaar starten we de dag weer met een leuke, muzikale warming-up. Daarna start de TenBrinke KinderREN. Zij kunnen 500, 1000 en 1500 meter rennen,  over een ronde van 500 meter. Tenslotte de volwassenen voor de FysioMobilae 5 km, twee rondjes van 2,5 km.

G-lopers zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen meedoen met de 1500 meter of de 5 km.

Assendorperplein: feestplein

Het Assendorperplein wordt weer omgetoverd tot feestplein. Met muziek, een aantal attracties voor kinderen en eettentjes. Na het loopfestijn een speciaal-bier festival met live-music.

Sponsors

Zonder sponsors geen hardloopfeest. De vorige edities zijn mede door een groot aantal sponsors een succes geworden. Ook dit jaar hebben we deze hulp weer hard nodig. We hebben een mooi sponsorplan. Er kan zowel in euro`s als in natura worden gesponsord. Inmiddels is VestaChemicals hoofdsponsor, TenBrinke Makelaardij sponsort de KinderREN en FysioMobilae de 5 km. Ook geïnteresseerd? Neem rustig contact op met de organisatie via  info@asrendorp.nl

Ofwel: het belooft weer een gezellig hardloopfeest te worden!

Tot ziens op zondag 26 juni!

The event is finished.

Back to top button