Nieuws uit ZwolleTweede Kamer verkiezingenVoorpagina

Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar regionale lijstduwer PvdA

Zwolle – Op het congres van de Partij van de Arbeid is de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen vastgesteld. Nelleke Vedelaar, wethouder namens de PvdA in Zwolle, staat als regionale lijstduwer op de lijst. Nelleke Vedelaar schreef ook mee aan het landelijke verkiezingsprogramma.

De wethouder over haar lijstduwersrol: “Er is een mooie lijst met twee sterke Overijsselse kandidaten, Sharon Dijksma en Keklik Yücel. Met deze lijstduwersplek onderstreep ik hoe trots ik ben op het verkiezingsprogramma waar ik aan mee mocht schrijven. Het is een sociaal, links en progressief programma geworden en ik weet zeker dat dit een hoop linkse kiezers zal aanspreken.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button