Nieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Zwolse VVD-ers voeren panelgesprek met staatssecretaris Van Ark

Zwolle – Staatssecretaris Tamara van Ark (VVD) kwam maandag naar Zwolle om te spreken over werk en banen in Overijssel. Tijdens het evenement ‘Overijssel@Work’ bij Koperen Kees nam de staatssecretaris deel aan een panelgesprek spreken over de kansen die er zijn voor werkgevers en werknemers.

Staatssecretaris Van Ark (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) ging in gesprek met MKB-voorzitter Jacco Vonhof, Malik Azmani (lijsttrekker Europese Verkiezingen en Tweede Kamerlid uit de regio Zwolle) en VVD- lijsttrekker Monique van Haaf (lijsttrekker VVD Overijssel) over de ontwikkelingen, kansen en uitdagingen voor de arbeidsmarkt in de regio Zwolle.

De regio Zwolle staat in heel Nederland inmiddels bekend als de sterkste economische regio van Nederland. Met meer dan 800.000 inwoners en ruim 350.000 banen is deze streek van groot economisch belang.

“Op de arbeidsmarkt hebben we nu iedereen nodig. Daarom moet werk voor iedereen gaan lonen en moeten we het voor werkgevers makkelijker maken om mensen aan te nemen. Daarover ga ik graag in gesprek,” zegt staatssecretaris Van Ark.

Monique van Haaf, lijsttrekker VVD Overijssel © Peter Denekamp

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button