Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Zwolse Senioren vieren hun vrijheid met muziek

Zwolle – Vanmiddag is Zwollenaar Guus van de Wetering samen met pianist / zanger Hans Jansen langs geweest bij de Zalneflat in Zwolle met een gezellig muziek programma. Het thema is “Vrijheid vier je met muziek”. Het idee was dat ze Zwolse senioren weer willen laten genieten zodat ze niet de hele tijd op hun kamer hoeven te zitten. Even van hun vrijheid genieten na de afgelopen pandemie.

De inmiddels landelijk bekende “stationspianist” Hans Jansen gaat verschillende senioren complexen langs met vooral muziek en zang uit de jaren 60,70,80. Bewoners kunnen ter plaatse zelf hun lievelingsmuziek aanvragen en dat meezingen.

Guus regelde de sponsoring door een aanvraag te doen bij De Gasthuizen in Zwolle. Zij bieden financiële bijdragen aan initiatieven voor senioren in Zwolle Verenigingen, clubs en andere groepsverbanden met ideeën. Om het welzijn van senioren te bevorderen, kunnen bij deze Zwolse stichting een bijdrage aanvragen. Bijvoorbeeld voor een uitstapje of voor materiaal dat nodig is voor activiteiten. Deze steun is in het leven geroepen om iets extra’s te doen voor senioren, iets waarvoor binnen de betreffende organisatie geen geld beschikbaar is.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button