EconomieNieuws uit ZwolleOndernemend nieuwsVan onze partnersVoorpagina

Zwolse Raamdecoratiespecialist eerste met 8 jaar garantie

Zwolle – Dagelijks kijk je tegen een allesbepalend onderdeel voor de sfeer van je interieur aan: raamdecoratie. Het is dus belangrijk dat je raamdecoratie helemaal naar wens is en goed bij je huis past. Wanneer je na lang zoeken je ideale raamdecoratie hebt gevonden wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten.

Van 5 naar 8 jaar garantie

In ons mooie Zwolle is raamdecoratiespecialist Veneta gevestigd. Zij hanteerden voorheen een garantietermijn van 5 jaar, wat al onderscheidend was in de raamdecoratiebranche. Om klanten meer zekerheid te bieden en aan te tonen dat zij volledig achter de producten staan is de garantietermijn verhoogd van 5 naar 8 jaar, de eerste in de raamdecoratiebranche!

tekst gaat verder onder de foto

Vertrouwen

Het bieden van 8 jaar garantie op raamdecoratie schept natuurlijk wel een bepaalde verwachting. Vertrouwen winnen van een klant is erg belangrijk, zeker als de prijzen van de goedkope gordijnen bij Veneta.com ook nog eens tot wel 40% lager liggen dan een specialist in een fysieke winkel. Ontstaan er dus twijfels om voor de voordeligste te kiezen omdat je denkt dat goedkoop duurkoop is? Niet nodig! Veneta.com heeft ruim 45 jaar ervaring en hebben al die tijd garant gestaan voor kwaliteit.

Garantie

Bij Veneta.com heb je dus vanaf heden altijd 8 jaar fabrieksgarantie op alle producten. Onder het motto: “Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent.” betaalt Veneta.com alle kosten, inclusief voorrijd- en/of verzendkosten, als de klacht binnen de garantietermijn van 8 jaar valt. Ook na afloop van de (fabrieks)garantietermijn kun je bij Veneta.com terecht. Is je rolgordijnen verduisterend bijvoorbeeld gescheurd? Dan krijg je kosteloos een nieuw product opgestuurd!

Daarnaast wordt er een gratis meetverzekering aangeboden. Dus heb je een foutje gemaakt met inmeten van je ramen? Geen paniek, er wordt kosteloos een nieuw product opgestuurd! Steun de ondernemers van ons eigen Zwolle en bestel je raamdecoratie bij Veneta.com!

Foto’s ©

Gerelateerde artikelen

Back to top button