Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolse Nachtwacht is waar meesterwerk

Zwolle – De Nachtwacht tot leven laten komen én vastleggen in één shot voor de camera. Dat is zeker gelukt! De studenten van de Creatieve Vakschool het Cibap in Zwolle hadden het er druk mee.

Want er moest van alles gemaakt worden voordat het beroemde tafereel neergezet kon worden. Zo verzorgde Ruimtelijk Vormgever student Mabelle Veijer de styling en maakte zij diverse attributen zoals een trommel, speren en kragen. Luke Quint, student Mediavormgever deed de nabewerking van de foto en anderen maakten foto’s van de “making of” en verzorgden de visagie. Voor de kleding zorgden de studenten zelf. De kringloopwinkel deed hierbij goede zaken.

De foto komt in het jaarboek waarin het werk van eindexamenstudenten is te zien.

Open dagen

Meer weten over de opleidingen van Cibap vakschool voor verbeelding? Bezoek de open dagen op vrijdag 5 februari van 16.00 uur tot 20.30 uur of op zaterdag 6 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap een aantal voorlichtingsmiddagen. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button