KabelkrantLevensbeschouwingNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Jaarlijks gezamenlijk Dauwtrappen in het Reestdal met ontbijt

Zwolle –  Op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, verzorgen Landschap Overijssel en de P K N Oud Avereest, de jaarlijkse dauwtrapochtend in het Reestdal. Deze ochtend is het mooie Reestdal zoals gebruikelijk het sfeervolle decor voor een vroege start van Hemelvaartsdag. Je gaat samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad om te genieten van vroege vogels en ontluikende natuur.

De wandeling start om 6.45 uur vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 (Balkbrug). Na de prachtige vroege ochtendwandeling is het tijd om te ontbijten en aansluitend is er de mogelijkheid tot bijwonen van de kerkdienst in de Reestkerk. De speciale Hemelvaartsdienst start om 9.30 uur.

Kosten

Donateurs betalen op vertoon van de donateurspas voor het ontbijt € 5,00 p.p. en voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,00 p.p. Niet-leden betalen voor de wandeling inclusief ontbijt € 10,00 p.p. en kinderen € 6,00 p.p. Opgave voor het ontbijt kan tot uiterlijk maandag 6 mei 11.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk mee te wandelen zonder ontbijt.

Aanmelden

Meld je van tevoren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Ben jij al donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,00 per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button