Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolse Ilona Kevelham één van de 400 VIVA Award topvrouwen

Zwolle – Producente Ilona Kevelham uit Zwolle is genomineerd voor de VIVA400-award 2018.  Jaarlijks worden 400 topvrouwen genomineerd vanwege hun prestatie. Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een speciale prijs wonnen, een geslaagd en uniek idee hadden, een succesvolle eigen business startten of een bijzondere prestatie neerzetten.  Op 15 november wordt de VIVA400-award in 6 categorieën  uitgereikt aan de meest inspirerende en talentvolle vrouw.

Ilona Kevelham is genomineerd in de categorie Creatieven. Ze is een belangrijke aanjager van nieuwe, frisse en broodnodige initiatieven op het gebied van jeugdtheater, community-art en cultuur. Zo is ze het brein achter het vernieuwende en ludieke Zwolse mannenkoor Koorbazen, oprichter van talentontwikkelplaats The Young Ones en initiatiefnemer en producent van de recentelijk uitgevoerde stadsproductie Muziektheaterspektakel De Wilde Deerne. Het was haar droom om met heel Zwolle een voorstelling te dragen waarbij de nieuwsgierigheid naar jezelf en de ander voorop staat.

Je kan tot en met 06 november op Ilona Kevelham stemmen voor een Viva award.

Stemmen op Ilona Kevelham
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button