Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Zwolse hiphopformatie brengt een muzikale ode aan hun moeders

Zwolle – De Alliantie maakt al enkele jaren furore in het Nederlandse muzieklandschap. Na dit jaar landelijke hoge ogen te gooien met de singles Gek Van Mij en 1000 Idealen bracht de driekoppige hiphopformatie vandaag hun nieuwe single Mama uit. Een ode aan hun moeders, het lege nestsyndroom en de rollen die met de jaren omdraaien. Op het nummer hoor je tevens een ander muzikaal talent uit Zwolle, namelijk zanger Micah van het duo Micah & Julia. Micah schreef mee aan het nummer en zong tevens het refrein van dit Nederlandstalige popnummer. De single Mama is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify en de clip, gemaakt door Filmsaus (o.a. bekend van clips voor rapper Snelle), is te bekijken op Youtube.

Het afgelopen jaar stond volledig in het teken van nieuw werk. Na het goed ontvangen debuutalbum Mooi Toch (2018) verscheen begin dit jaar de eerste EP genaamd Kleine bundel 1 met de funky en elektronische singles Buurtjes en 1000 Idealen. De eerste single van de tweede EP die begin november uitgebracht zal worden, Gek Van Mij, gooide landelijk hoge ogen met plaatsingen in de grote Spotifylijsten en airplay op diverse grote radiostations. Nu is daar Mama. ‘Wij hebben zelden een release zo spannend gevonden. Niet alleen om hoe de reacties van onze fans zouden zijn maar juiste ook die van onze grootste fans, namelijk onze moeders. Maar die zijn berentrots op hun zoons en dat maakt de release van dit nummer nu al meer dan geslaagd!’ – Aldus rapper Athomus (Thomas Siemonsma).

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button