Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Vrijwilligers gezocht voor Kerstpakketten-actie

2500 kerstpakketten moeten worden ingepakt

Zwolle – Vanaf 31 oktober is het mogelijk u in te schrijven voor de leukste vrijwilligersklus van Zwolle.  Het online inschrijfformulier op www.kerstzwolle.nl staat dan open, voor zowel groepen als individuen. De organisatie verwacht ook dit jaar zo’n 800 vrijwilligers nodig te hebben, om samen 2.500 kerstpakketten te vullen. Daarom roepen ze iedereen op om zich aan te melden als vrijwilliger. Het feestelijke kerstpakket wordt vrijwillig samengesteld door honderden Zwollenaren, in samenwerking met Stichting KerstZwolle onder het motto: Delen vanuit dankbaarheid.

Op vrijdag 14 december worden de hele dag – en op zaterdag 15 december van 8:00 tot 18:00 uur – boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle. U kunt dan boodschappen kopen en doneren voor de actie. Daarnaast is het mogelijk om als vrijwilliger het winkelend publiek bij de supermarkt om producten te vragen. Of u kunt de ingezamelde artikelen met uw eigen auto vervoeren naar de opslagplaats. Een klus duurt maximaal 2 uur en is leuk om samen te doen

Kerst Zwolle heeft zo’n 800 vrijwilligers nodig om de actie uit te kunnen voeren.

Een zachte handdoek!

Dit jaar vraagt Kerst Zwolle om -als extraatje- een heerlijk zachte, warme nieuwe handdoek in te leveren, mooi verpakt in een cellofaanpapiertje. Dit kan via de Etos-actie (zegeltjes sparen..), maar zelf kopen mag natuurlijk ook!  De zegeltjes en/of de ingepakte handdoek kunt u inleveren op de volgende adressen: Magnoliastraat 28 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Boddemate 14 (tussen 19.00 en 21.00 uur), Fresiastraat 25 (ma-vr tijdens kantooruren) en aan de Fivel 77 (ma-za).

Meer informatie vind je op kerstzwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button