KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Zwolse Goede Doelen zaalvoetbaltoernooi

Zwolle – Op 14 januari vond het 20e Zwolse Goede Doelen zaalvoetbalToernooi plaats. Met een prachtige opbrengst van € 4000 voor de Stichting Kind in Beeld.

De nieuwe WRZV-sporthal blijkt ook zeer geschikt voor dit niet meer weg te denken toernooi. Een sportief toernooi met gelijkwaardige wedstrijden en een goede sfeer. De muzikanten van 103Db die de WRZV op de kop zette met hun evenementenband, een heerlijk stampottenbuffet, een reünie met oude bekenden en foto’s van weleer, fantastische optredens van Tante Kippe en Harm Wolters en een verloting met een enorme opbrengst.

De grote winnaars van dit festijn zijn kinderen uit Zwolle. Dinsdag 24 januari hebben vertegenwoordigers van de Stichting Zwolse Goede DoelenToernooi en HTC 4 de enorme opbrengst van vierduizend euro overhandigd aan de Stichting Kind in Beeld. Een stichting die zich ten doel stelt dat álle kinderen in de Zwolse samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten (stichtingkindinbeeld.nl). De vrijwilligers van Stichting Kind in Beeld hebben de organisatoren nadrukkelijk bedankt en laten nog weten welke concrete bestemming deze steun krijgt.

Het toernooi kijkt uit naar de 21e editie, die gepland staat op zaterdag 13 januari 2024. Omcirkel deze datum alvast in de agenda!

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button