Nieuws uit ZwolleSportUit uw buurtVoetbalZwolle-Zuid

Zwolsche Boys verlengt met trainer Bart Ester

Zwolle – Na de zomerstop blijft Bart Ester de coach van het eerste team van Zwolsche Boys. De trainer en de voetbalvereniging uit Zwolle-Zuid zijn tevreden over de samenwerking die begon aan het begin van dit seizoen. Zwolsche Boys draait boven in de derde klasse C mee.

“Ik heb het erg naar mijn zin, het voelt goed en de spelersgroep heeft ook het vertrouwen uitgesproken”, concludeert Ester tevreden. De contractverlenging lag dan ook in de lijn der verwachting, een meerjarige samenwerking was bij de aanstelling al de intentie. “Ik ben een trainer die normaal gesproken drie jaar bij een vereniging blijft, dat is ook hier het streven.”

Zwolsche Boys is blij met de verlengde samenwerking met Bart Ester. De aanstelling van de trainer is uitgepakt zoals de technische commissie dat vooraf hoopte. De sfeer bij het eerste elftal is goed, de trainingsopkomst hoog en samen met de technische staf werkt het team doordeweeks aan een tactisch plan voor de zaterdag. Bart kent de club al zijn hele leven lang, past in de sfeer en is bovenal een goede trainer voor deze groep.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button