Nieuws uit ZwolleSport

Korfbalvereniging Oranje Zwart groeit en is op zoek naar Dames!

Zwolle – Een mooi plaatje; ’s avonds met je vriendin, vrouwelijke collega, buurvrouw of in welke vorm van betrokkenheid dan ook, trainen bij Korfbalvereniging Oranje Zwart. Het teamgevoel krijgen en de mooie sport korfbal ontdekken. Nadien een drankje aan de bar of op het terras en even bijkletsen.

“Er kan op ieder gewenst niveau ingestapt worden, zodat jij op jouw niveau kunt korfballen. Het mooie van korfbal is dat het een gemengde sport is, en zowel binnen als buiten gespeeld wordt”, aldus Thérèse van Vliet, voorzitter Wervingscommissie van korfbalvereniging Oranje Zwart. Het zou geweldig zijn als er meer dames aansluiten om te ontdekken hoe leuk korfbal is en vooral hoe gezellig het is om even te sporten, te ontspannen en misschien wel deel te nemen aan een van de vele leuke activiteiten die door de NevenActiviteitenCommissie worden georganiseerd. Oranje Zwart timmert aan de weg, groeit en is op zoek naar dames.

De zomervakantie biedt de mogelijkheid om er eens over na te denken om vervolgens mee te komen trainen. Wij starten de trainingen weer half augustus.

Voor meer informatie en opgave om 5 x gratis mee te trainen kun je terecht op onze site: https://oranje-zwart.nl/site/doelgroepen/senioren

Gerelateerde artikelen

Back to top button