112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwollenaar op heterdaad betrapt in Hoofddorp

Zwolle – Op dinsdagmorgen kon de politie een 35-jarige man uit Zwolle op heterdaad aanhouden wegens inbraak in een restaurant aan het Marktplein in Hoofddorp.

Aangezien er de laatste tijd eerder was ingebroken in restaurants, was een politie in burger op een elektrische scooter aanwezig in het centrum van Hoofddorp. Hij reed zo onopvallend mogelijk rond om zoek naar inbrekers. Bij een restaurant aan het Marktplein zag hij een been uit een raam steken. Kort daarop volgde ook de rest van het lichaam. Het betrof een inbreker, die juist weer naar buiten klom. De politieman hield de verdachte aan en riep assistentie van collega’s in voor het afvoeren van de verdachte. De man was een bekende van de politie met betrekking tot inbraken.

De man bleek uiteindelijk niets buit gemaakt te hebben. In het restaurant was na sluitingstijd geen geld achtergebleven.

De politie nam inbrekersgereedschap van de verdachte in beslag. Het ging daarbij onder andere om een schroevendraaier, hamers en een ruitentikker.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button