112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwollenaar met drugs betrapt in Hengelo (O)

Zwolle – Hengelo (O) – In de nacht van zaterdag op zondag is een 30-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet. De man werd betrapt bij een controle uitgevoerd door portiers bij een uitgaansgelegenheid aan de Langestraat in Hengelo.

Routinefouillering

Bij een routinefouillering van de portiers stuitte zij op twee wikkels waarin mogelijk cocaïne zat. De portiers hadden het vermoeden dat de verdachte nog meer bij zich had maar dit had weggemoffeld. Zij waarschuwden de politie. De agenten hielden de man aan en namen hem mee naar het bureau. Daar kwam nog een derde wikkel met mogelijk cocaïne en vier pillen naar boven. De verdachte werd ingesloten. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Plaats op kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button