EconomieKoningsdag 2016Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolle Marketing komt met toolkit voor Koningsdag

Zwolle – Zwolle Marketing presenteert op maandag 14 en dinsdag 15 maart een nieuwe toolkit van Zwolle. Deze toolkit kan iedere ambassadeur van Zwolle (ondernemers, vrijwilligers, inwoners) gebruiken, om Zwolle nog beter op de kaart zetten in de aanloop naar en natuurlijk op Koningsdag.

25 procent meer bezoekers voor Dordrecht

Vorig jaar werd Koningsdag in Dordrecht gevierd. Ze mochten vorig jaar tijdens de viering in de stad veel bezoekers ontvangen, die daarna ook terugkwamen. Er kwamen het afgelopen jaar zelfs 25 procent meer mensen naar de stad.

Zwolle landelijk in de picture

 

Een goed moment dus ook voor Zwolle om onze mooie stad goed neer te zetten bij het bezoekend publiek maar ook de registrerende media. Het is inmiddels bekend dat radio NPO 1 de hele dag live gaat uitzenden vanuit Zwolle. En natuurlijk gaat ook de NOS het bezoek in beeld brengen voor de rest van Nederland.

Activiteiten aanmelden

Niet alleen de toolkit zal bijdragen aan de promotie van de stad. Ook roept Zwolle Marketing mensen op activiteiten te melden. Dus heeft u zelf al plannen om iets te organiseren op of rond Koningsdag, dan kunt u dat melden op www.zwollemarketing.nl . Het gaat dan om activiteiten buiten de route.

Gerelateerde artikelen

Back to top button