LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolle krijgt toch weer een nieuwe gay uitgaansgelegenheid

Zwolle – Na het sluiten van Bar Stout en het COC-café De Garage komt er toch weer een gay uitgaansgelegenheid in Zwolle. Aan de Kamperstraat 5 in Zwolle opent aankomende vrijdag Club Liquid. Een club voor de LHBT-ers uit de hele regio.

Club Liquid is een initiatief van Niek lá Mon die vond dat het tijd werd voor een echte roze horecagelegeheid in de stad: ‘Club Liquid is een club waar al veel over is gezegd & geschreven, maar wat nu dan eindelijk ook ervaren kan worden! Laat je meeslepen door de wondere wereld van Club LIQUID en toast met ons tijdens een spectaculaire avond vol entertainment & shows!’

De club wordt deze vrijdagavond 4 februari 2016 geopend door Mayday. Vanaf half 10 is het open voor het grote publiek en zullen Jordan Roy (Adlicious), Rachel Kramer (X-factor) en een aantal dragqueens optreden. DJ Kai Bertelsmann (NYX) zal draaien. Hij wordt een van de huis DJ’s van de nieuwe club.

Liquid zal voorlopig open zijn van donderdag tot en met zondag. Naast een plek om te feesten is er ook ruimte voor evenementen en maatschappelijke initiatieven.

Facebook pagina Club Liquid

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button