Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieProvinciale Staten 2019Voorpagina

Zwolle Kampen Vechtdal Debat – Provinciale Staten verkiezingen 2019

Welke stem laat de regio horen over Energietransitie, Woningbouw, Mobiliteit, Natuur en Landbouw en Lelystad Airport?

Zwolle / Kampen / Vechtdal – Staan er straks meer windmolens in Overijssel? Rijden we sneller over de N35 van Enschede naar Zwolle? Moeten er goedkopere starterswoningen worden gebouwd? Gaat de overheid meebetalen aan warmtepompen of zonnepanelen op de huizen? En welke invloed heeft uw stem op de laagvliegroutes van Lelystad Airport boven Vechtdal, Zwolle en Kampen? Kijkt u mee naar hét verkiezingsdebat voor de Regio Zwolle Kampen Vechtdal? 

Debat vrijdagavond 15 maart 19.30 uur

De stemgerechtigden in onze regio hebben een behoorlijke impact op de uitslag van de Provinciale Staten verkiezingen. Wie gaat straks onze regio vertegenwoordigen? Wie gaat er namen ons stemmen voor de Eerste Kamer? Vrijdagavond 15 maart bespreken wij de grote onderwerpen van deze verkiezingen voor onze regio. Onderwerpen als Lelystad Airport, Energietransitie, Woningbouw, Mobiliteit, Natuur en Landbouw.

De presentatie is in handen van Martin van der Hooft (journalist en politiek verslaggever RTV Focus Zwolle) en Harry Hol (Journalist en presentator Kampen Online).  Dirk van Coevorden verzorgt met gitaar de muzikale omlijsting.

Live uitzending

Het debat is Live te volgen via de websites van de organiserende omroepen Kampen Online, RTV Focus Zwolle en Vechtdal Leeft TV. De live uitzending start om 19.30 uur tot 21.00 uur. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle om het debat en de registratie van de TV uitzending live mee te maken (vrije inloop vanaf 19.00 uur).

Met in dit debat onder andere de volgende kandidaten

Uitnodigingen lopen voor PVV, PvdD, Forum voor Democratie, 50Plus en Denk.

Locatie debat

Gerelateerde artikelen

Back to top button