Nieuws uit ZwolleVoorpagina

ZWOLLE IS KLAAR VOOR ONTVANGST SINTERKLAAS

Morgen, zaterdag 14 november 2015, komt Sinterklaas in Zwolle aan.
Het belooft een waar spektakel te worden! Weer of geen weer!

Vanaf 14.00 uur start het programma op het Rodetorenplein. Er is muziek en vertier, ook is er een LED scherm zodat iedereen de aankomst van de boot goed kan zien. Wees er op tijd bij want er gebeurt van alles! Ook zijn er activiteiten bij het Broerenkwartier en Nieuwe Markt.

Rond 14.30 uur zal Sinterklaas aankomen bij het Rodetorenplein en aanmeren. Hier wacht nog een verrassing voor Sinterklaas. De optocht vertrekt om 15.00 uur door de binnenstad volgens een nieuwe route.

Na de optocht, zal er een heus eindfeest zijn met muziek, dans en vele leuke activiteiten. Het Grote Kerkplein wordt omgetoverd tot een prachtig winterland feestplein, waar kinderen door allerlei activiteiten hun Pietendiploma kunnen halen. De activiteiten starten om 14:30 uur. Ook is er een heus (kunst) schaatsbaantje aanwezig en zijn er tal van leuke activiteiten (weer of geen weer), vol met muziek, dans en leuke verrassingen.

Meer informatie? Ga naar de website www.sinterklaaszwolle.nl
Sinterklaas en Pieten kijken erg uit, zo is ons verteld, naar morgen en hopen dat er veel kinderen naar het centrum van Zwolle zullen komen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button