KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Flux, expositie Artez studenten

Zwolle – In een stroomversnelling naar het eindexamen; een expositie van deeltijdstudenten DBKV ArtEZ Academie voor Art & Design Zwolle.

Zeven vrouwen (deeltijdstudenten) van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (DBKV) ArtEZ te Zwolle, presenteren werk waar ze in hun afstudeerjaar mee bezig zijn. Deze expositie is een aanloop naar de FINALS in juni 2023.

Zoals de titel van de expositie aangeeft: alles stroomt nog, beweegt en is in ontwikkeling. Hoe zou het zijn als we hier over twee jaar weer staan, of over vijf, misschien tien jaar.

Zo’n 2500 jaar geleden zei de Griekse filosoof Heraclitus: ‘Geen mens kan twee keer in dezelfde rivier stappen, want het is niet dezelfde rivier en hij is niet dezelfde mens.’ Alles is in een continue staat van verandering. De studenten herkennen dat ook als ze kijken naar hun werk en naar henzelf als kunstenaars: alles stroomt, alles is in beweging.

Met deze tentoonstelling willen de studenten je een plek bieden waar je jezelf kunt opladen, waar ze een appel doen op je verbeeldingskracht en waar volop valt te ontdekken.

Dit kan op onderstaande tijden:

Zaterdag 21 januari van 13.00 – 17.00 uur

Zondag 22 januari van 13.00 – 17.00 uur

Donderdag 26 januari van 13.00 – 20.00 uur

Vrijdag 27 januari van 13.00 – 20.00 uur

Zaterdag 28 januari van 12.00 – 16.00 uur

FLUX is na The Best of Not Yet Graduates (2019) en Most Likely

to Graduate (2022) de derde tentoonstelling die een tussenmoment laat zien gedurende het

beeldend afstuderen van de vierdejaars studenten Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

Instagram | @flux_dbkv

Locatie | Kunstruimte Het Langhuis, Goudsteeg 8, Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button