KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Tabonon (vecht) sportschool Zwolle bestaat 20 jaar

Zwolle – Dit jaar bestaat Tabonon (vecht)sportschool Zwolle en Raalte 20 jaar. Met trots wil zij iedereen mededelen dat Tabonon al meer dan 20 jaar een groot succes is, waarin Sport, Zorg en Business samen komen. Waarbij de kernwaardes sfeer, kwaliteit, professionaliteit en veiligheid centraal staan.

Twintig jaar geleden begon Tabonon als een bescheiden sportschool, maar met vastberadenheid, passie en mooie mensen is zij uitgegroeid tot een bloeiende (vecht) sportschool met drie verschillende locaties. Waar nu vele mensen genieten van sport.

Tabonon is een plek geworden waar mensen samenkomen om hun grenzen te verleggen, hun lichaam en geest te versterken, en bovenal, om elkaar te ondersteunen en te inspireren. Daarnaast is de gezellige, saamhorige familiesfeer vanaf moment één de grootste succes factor geweest. Bij Tabonon is het al 20 jaar lang altijd gezellig!

In de afgelopen twintig jaar heeft Tabonon vele mooie evenementen gehouden. Tijdens deze evenementen heeft ze de grootste topsporters mogen ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan Remy Bonjasky, Lucia Rijker en Ernesto Hoost.

Om dit grote succes te vieren houdt ze op 1 juli 2023 het Tabonon festival. Het 20 jaar bestaan vindt plaats bij de locatie Bij Lampe te Raalte. De aanvang voor het festival is 19:00. Het evenement start met een receptie en borrel. Aansluitend zijn er diverse activiteiten en een feest.

Bron: Tabonon vechtsportschool

Gerelateerde artikelen

Back to top button