Nieuws uit ZwolleSportVoorpaginaZwemmen

Zwemvierdaagse van start met zomerse temperaturen

Zwolle – De zwemvierdaagse in het Openluchtbad Zwolle is maandagmiddag gestart met veel zon en een zomerse temperatuur. Dit jaar extra feestelijk want de Zwem4daagse bestaat 50 jaar. Ook niet-leden van het zwembad zijn van harte welkom.

Vier dagen zwemmen

In de week van de Zwem4daagse zwemmen deelnemers tenminste vier van de vijf avonden een afstand van vijfhonderd meter (tien baantjes). Als je alleen een A-diploma hebt, volstaat 250 meter per dag, in het ondiepe bad.

Dagelijks kunnen deelnemers starten tussen vier uur ’s middags en half zeven ’s avonds. Wie aan het eind van de week tenminste vier dagen aan de verplichte afstand heeft voldaan, krijgt een medaille en een aardigheidje.

Dinsdag nog meedoen

Leden van het Openluchtbad en Swol1894 en ZV44 betalen dan slechts 4 euro en niet-leden 7 euro. Ook tijdens de Zwem4daagse zelf kan nog worden ingeschreven; op dinsdag 25 juni vanaf 15.45 uur in het Openluchtbad. Dan kost deelname 5 euro, niet-leden betalen 8 euro.

Feest

Tijdens de Zwem4daagse is er van alles te doen in het Openluchtbad. Dinsdag treedt het Shantykoor De Iselanders op. Op dinsdag en donderdagavond kun je meedoen met een open Pilatesles van Pilates Zwolle. Trekzakclub Goed Folk laten zich horen op woensdag en donderdag en op vrijdag sluit DJ Henri Geerlings de week vrolijk af.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button