112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwaargewonde man flatbrand overgebracht naar Brandwondencentrum Beverwijk

Zwolle – De man die zaterdagochtend zwaar gewond raakte bij een brand in de studentenflat is overgebracht naar het Brandwondencentrum Beverwijk. Dit meldt de politie Zwolle.

Zaterdagochtend rond 7 uur ontstond brand in een appartement op de begane grond van de studentenflat aan het Talentplein in Zwolle. Naast een zwaargewonde man waren er nog drie slachtoffers die behandeld moesten worden vanwege het inhaleren van rook.

Het gebouw waar de brand ontstond heeft de naam Tracé en bestaat uit acht verdiepingen. In het gebouw zitten 90 appartementen voor studenten. De onderste drie verdiepingen hebben een aparte toegang en zijn gereserveerd voor Tactus Verslavingszorg en het Leger des Heils. Het gaat om een nieuwbouwcomplex dat in 2014 is opgeleverd.

 

Het ‘Brandwondencentrum Beverwijk’ levert al ruim veertig jaar topklinische zorg op het gebied van huid-, brandwonden- en littekenbehandeling. Vele afdelingen en specialismen zijn betrokken bij de brandwondenzorg.

 

 

 

 

 

De brand ontstond zaterdagochtend rond 7 uur in een appartement op de begane grond van het complex Tracé. Dit gebouw bestaat uit acht verdiepingen en heeft 90 appartementen voor studenten. De onderste drie verdiepingen hebben een aparte toegang en zijn gereserveerd voor Tactus Verslavingszorg en het Leger des Heils.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button