Entertainment nieuwsNieuws uit ZwolleUit agenda

Zuster band The Staves met Chayah en Bony King naar Hedon

Na in oktober 2014 de goed ontvangen EP Blood I Bled te hebben uitgebracht, verscheen begin dit jaar het debuutalbum If I Was van The Staves. De plaat werd geproduceerd door de toonaangevende Bon Iver. De drie zusjes van The Staves wisten al indruk te maken tijdens Into The Great Wide Open en Eurosonic Noorderslag. Zaterdag 25 april is Hedon de locatie voor een betoverend optreden van The Staves. Support is er van Chayah en Bony King.

Het folkpop trio The Staves werd tijdens het produceren van hun nieuwe album bijgestaan door hun muzikale vriend, grammy winnaar en Amerikaanse cultheld Justin Vernon. Deze samenwerking resulteerde in een album met engelachtige samenzang, die een optreden van The Staves dan ook op zijn zachts gezegd zowel meeslepend als indrukwekkend maakt.

De supportacts van deze avond zijn niemand minder dan Bony King en Chayah. Bony King speelde al tweemaal op Pukkelpop en schreef de titeltrack voor de film 22 mei van Koen Mortier. Zijn nieuwe album Wild Flowersverscheen deze week in Nederland.

Chayah op haar beurt deed al voorprogramma’s van onder andere Tim Akkerman, Erwin Nyhoff en Douwe Bob. Daarnaast stond Chayah met haar band in de finale van de Grote Prijs van Nederland en schopte ze het tot de voorrondes van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.


THE STAVES

Support: CHAYAH / BONY KING (SOLO)

Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Zaterdag 25  april
Open               : 19:30

Aanvang         : 20:15 uur

Entree             : € 15,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl. .

Gerelateerde artikelen

Back to top button