CoronavirusNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpaginaZorg & Welzijn

Zorgpersoneel Isala applaudisseert voor de samenleving

Zwolle – Wat heeft iedereen toch een lastig jaar achter de rug. Toch wist de samenleving zich aan de maatregelen te houden. Dat is waarom Isala medewerkers de bevolking erg dankbaar is en dit wilt laten zien. Woensdagochtend vertrok een truc vanuit Isala met een groot scherm waarop klappende medewerkers stonden afgebeeld.

Ina Kuper, lid van de Bestuur van Raad, was aanwezig bij de opening bij het Isala ziekenhuis. “We hebben een heel druk jaar achter de rug met veel zorg voor patiënten met COVID. Vorig voorjaar heeft heel Nederland geklapt voor de werkers in de zorg. Wij weten wel zeker dat mensen zich het afgelopen jaar heel goed aan de maatregelen hielden. Dat heeft ons geholpen om de noodzakelijke zorg voor aan de corona-patiënten te leveren.  We denken dat we nu iets terug kunnen doen voor deze mensen en dat is klappen voor de doorzetters die zich aan de coronamaatregelen hebben gehouden, net zoals zij dat destijds voor ons hebben gedaan.”

IJsselhallen

Met een muziekje op de achtergrond en klappende mensen op het grote scherm konden Zwollenaren de truc niet over het hoofd zien. Het voertuig ging langs een aantal scholen, de GGD en eindigde bij de IJsselhallen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button